TicketWeb Phone Sales : You are currently logged in as | customer lookup | Sign Out
Event Image
Pure Live Music Presents

RIBLJA CORBA

Friday, Sep 15, 2017 10:00 PM CDT (8:30 PM Doors)
Joe's Live Rosemont, Rosemont, IL
18 years and over

Share Venue Directions

Purchase Tickets

This event is sold out.

Additional Information

This show is 17 years and older, if you are between the ages of 17-20 you must be with a parent or guardian. Thank you for cooperation.

$50 General Admission

$100 VIP Meet and Green Ticket: includes General admission ticket to the show, Meet & greet reception with band, photo opportunity, free Riblja Corba official tour t-shirt, & an autographed photo of the band. Meet & greet begins in the 2nd floor lounge bar at 7:30 pm. 

Bora Đorđević je pre razlaza sa grupom Rani mraz i Đorđem Balaševićem 1978. nekoliko godina proveo u Suncokretima, svom prvom velikom bendu, u kome je još bila i Bilja Krstić. Na pustom beogradskom doku odlučio je da oformi novi bend sa tvrđim zvukom. Povezuje se sa prijateljima iz grupe SOS (Miša Aleksić, Rajko Kojić i Miroslav Milatović Vicko) i osniva Riblju čorbu. Grupa je zvanično nastala u restoranu Šumatovac 15. avgusta 1978. godine. Prvobitno je trebalo da se zove Bora i ratnici, a onda su se odlučili za Riblja čorba. Bio je to beogradski sleng za menstruaciju. Prvi koncert Riblja čorba je održala u vojvođanskom mestu Elemir 8. septembra 1978. Godine, posle čega su usledile i svirke u Subotici i Sarajevu, gde su stekli novu publiku. 22. decembra objavljuju prvi singl sa pesmama "Lutka sa naslovne strane" i "On i njegov BMW", koji je odmah postigao veliku popularnost.

www.riblja-corba.com  

https://www.facebook.com/officialribljacorba/

Video

Loading..

Processing your request, please wait....